Wat is N-XTC Quartz?
N-XTC Quartz is een vloeibare gel – achtig product ontwikkeld voor bescherming van autolakken wat hard wordt tijdens professionele installatie. Wanneer de hardheid is bereikt beschermt het autolak tegen oxidatie en lichte beschadiging (alles in eigen perspectief). Als een auto nieuw is zijn de looks geweldig, maar na dagelijks gebruik worden de looks minder na verloop van tijd. Het weer, oxidatie, strooizout, insecten, marring en waskrassen laten alle hun sporen na op autolak. Om je auto te beschermen tegen deze beschadigende invloeden presenteren we N-XTC Quartz!

Hoe werkt het?
N-XTC Quartz vereist precieze werkmethodes welke alleen gedaan worden door getrainde en gecertificeerde installers. Op dit moment werken we met 42 installers in 6 landen welke de exclusieve N-XTC Quartz lakbescherming aanbrengen. N-XTC Quartz is een duurzaam lakbeschermingssysteem met een bewezen standtijd van 36 maanden (and counting)… Vanzelfsprekend moet elke autolak gereinigd, gepolijst en voorbereid zijn voordat N-XTC Quartz kan worden aangebracht. N-XTC Quartz kan worden aangebracht in meerdere lagen voor het leveren van intense glans, diepte en vuleigenschappen op micro krasjes. N-XTC Quartz vraagt een strikt tijdschema om aan te brengen, regulier bedraagt detailing vooraf en N-XTC Quartz aanbrengen minimaal 3 werkdagen. De N-XTC Quartz installers adviseren je graag in details om het werk zo goed mogelijk uit te voeren, houd er rekening mee dat kwaliteit altijd eerst komt!

N-XTC Quartz biedt een uniek online voertuig registratie – systeem. In deze kunnen we de auto opnemen en alle data van de auto qua looks, detailing en lakherstel vastleggen incl. de N-XTC lakbescherming. Van je auto ontvang je updates en foto’s van het applicatieproces en de N-XTC Quartz garantie wordt geactiveerd en bevestigd. Met dit online platform kunnen we na verloop van tijd service blijven bieden en vervolg werkzaamheden blijven toevoegen aan de database. Dit is de sleutel om track record op te bouwen van je voertuig wat extra vertrouwen geeft na verloop van tijd. Zoals technisch onderhoud gedocumenteerd en geregistreerd wordt gelooft N-XTC Quartz in het registreren van looks, bescherming, detailing en restauratie.

Maak een afspraak met een N-XTC Installer
Wat merk je in de dagelijkse praktijk?
- Verbeterde water afstotendheid.
- Verbeterde oxidatie afstotendheid (zelfreinigend effect).
- Elke kleur krijgt meer glans en diepte.
- Lak is meer krasresistent met zgn. zelfhelende eigenschappen.
- Verbeterde UV bescherming.
- Support en service dat niet ophoud nadat de auto bij je terug is.
  N-XTC installers zijn altijd klaar wanneer je hun nodig hebt.

Wil je meer weten over ons en over N-XTC? Contacteer je dichtstbijzijnde installer en stel je vragen.
Alle andere vragen, ideeen en suggesties, bel N-XTC op +31-(0)546-456716 of stuur een email naar info@n-xtc.com