N-XTC SYNC QUARTZ COAT (100ML)

N-XTC.com - N_SC4D_100, De N-XTC Sync. Quartz Coat 4D is een product met een lage VOC en zonder oplosmiddel.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productbeschrijving
Details

N-XTC Sync. Quartz Coat 4D

De N-XTC Sync. Quartz Coat 4D is een product met een lage VOC en zonder oplosmiddel. Het is een anorganisch-organische hybride coating die speciaal is ontwikkeld om te hechten aan lak oppervlakken en die extreme bescherming op lange termijn biedt tegen dagelijks gebruik en slijtage (zoals krassen en marring), uitstekende bedrukkingseffecten en mogelijkheden om op te bouwen van transparante beschermende lagen die een unparalel glanzen.
Deze N-XTC Sync. Quartz Coat 4D heeft meer dan 3 jaar ontwikkeling en tests doorstaan ​​en vindt zijn afkomst in Duitsland en Nederland, waar rigoureuze veld- en labtesten met veel formules zijn gedaan om de beste resultaten te behalen in glans en bescherming voor alledaagse auto's, fietsen en vrachtwagens die rijden door de stad en het land waarin deze worden geconfronteerd met alle effecten van een heldere dag, een donkere nacht, zonneschijn, UV - straling, IR - straling, zware regenval, mist, sneeuw, ijs, vliegen, slijtage, vuiligheid enz. ...


De N-XTC Sync. Quartz Coat 4D is niet ontwikkeld om de moeilijkste coating op lak te zijn of niet degene met de langste duurzaamheid. Het is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik en tegen slijtage te beschermen en weerstaan ​​zodat de lak van uw auto elke dag wordt geconfronteerd in een goed uitgebalanceerde en veilig te gebruiken formule die zich hecht aan uw lak en opbouwt tot 8H hardheid in ca. 20 minuten. 1 micron dikke lagen die microkrassen kunnen opvullen.

Bij dagelijks gebruik zult u merken dat uw vuile auto gemakkelijker schoongemaakt wordt (beestjes en waterspots zullen minder snel hechten aan de lak en kunnen snel en gemakkelijk worden weggespoeld omdat de coating zo flexibel en zelfreinigend is dat oxidatie minder snel zal hechten aan het oppervlak, vooral in de zomer met insecten en bijen ... De extra hardheid van de coating zal de lak harder maken en daarmee beschermen tegen krassen die kunnen optreden.

Deze mogelijkheden in combinatie met hybride ingrediënten zoals organosilan en alkoxysiloxan en de juiste training die moet worden toegepast maken de N-XTC Sync. Quartz Coat 4D een uitstekende keuze om uw dagelijkse vervoermiddel te beschermen tegen alle weersomstandigheden en omgevingsinvloeden die mogelijk zijn gedurende een periode van 36 maanden.

Specificaties

Item Nummer N_SC4D_100
UPC -
Inhoud 100ml
Verpakking Fles
Top Snel druppelaar
Gebruik per auto (tot 100ml) Medium Auto (VW Golf) 40ml, SUV / Van (BMX X5) tot 100ml
Duurzaamheid 36 maanden
Houdbaarheid Ongeopend: 12 maanden
Basis Product Mix van Organoslian, Alkoxysiloxan
Geur Nee
Substantie Vloeibaar
UV Bescherming Ja
Glans verbetering Ja
Watervlek Bescherming Ja
Hand Toepassing Ja
Veilig voor blanke lak Ja
Veilig voor lichte kleuren Ja
Veilig voor donkere kleuren Ja
Uitharden zonder infrarood lamp Ja
Uitharden met infrarood lamp Ja
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: N-XTC SYNC QUARTZ COAT (100ML)